We verwelkomen een nieuwe collega: Samantha Corporaal

Samantha stelt zichzelf kort voor:
"Ik behaalde mijn masterdiploma in architectuur aan de Universiteit van Hasselt in 2014. Mijn passie voor architectuur is al eerder begonnen, namelijk bij de opleiding interieurarchitectuur aan de PHL. Ik wist al vrij snel dat ik niet alleen het interieur wou ontwerpen maar juist een project in zijn groter geheel wil bekijken. De wisselwerking tussen interieur en exterieur vind ik interessant en zeer belangrijk. De bijkomende opleiding architectuur volgen was dus een logische stap. De master in interieurarchitectuur behaalde ik in 2012. Tijdens deze opleiding heb ik ook een half jaar gestudeerd aan de Politecnico di Milano. Om inspiratie op te doen bezoek ik graag architectuurprojecten in het buitenland.
Na enkele jaren ervaring in een vorig architectenbureau wil ik deze graag toepassen en verruimen bij Q-BUS Architectenbureau."

Welkom Samantha!

Meest Recente Posts

RECENT NIEUWS

OTHER VACATURES