19 appartementen | Lummen

Woonproject met 19 appartementen gelegen in het centrum van Lummen.
Er worden 3 woonblokken gebouwd met veel aandacht voor de omgevingsaanleg. De blokken zijn onderling zo gepositioneerd zodat de privacy is geoptimaliseerd.

Een ondergrondse parkeergarage verbindt de 3 volumes. Door het hellende terrein bevindt de inrit van de parkeerkelder zich achteraan op maaiveldniveau. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats ondergronds. Daarnaast zijn er, verspreid op het terrein, nog 10 bezoekersparkeerplaatsen.

Alle appartementen zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers die uitkijken op de kerktoren van Lummen. De tuin is volledig gemeenschappelijk en wordt ook zo onderhouden. Binnen deze gemeenschappelijk zone hebben de gelijkvloerse appartementeneen zone voor privatief gebruik. Zo kunnen ze bijvoorbeeld genieten van de zon op hun terras zonder zich zorgen hoeven te maken over het onderhoud ervan. De afbakening van deze zones gebeurt door middel van zorgvuldig gepositioneerde plantenstructuren die zorgen voor privacy.

De volumes zijn uitgevoerd in een lichtgrijze baksteen met antraciet-zwart aluminium buitenschrijnwerk. De penthouses zijn voorzien van een set-back en bekleed met zwart gebeitste houten gevelbekleding.











Meest Recente Posts

RECENT NIEUWS

OTHER VACATURES