Magazijn | Beringen

Golazo nv bouwt in 2022 een nieuwe opslagloods. Het Berings bedrijf is een sportmarketingbureau en is gespecialiseerd in het organiseren van evenementen in sport, media en entertainment. Het opslagmagazijn is 3.025m² groot en 12m hoog. Een belangrijke vereiste was echter dat de bouwhoogte zou afnemen richting de Industrieweg. Bijgevolg werd 1/3e van de dakoppervlakte als hellend uitgevoerd. Hierdoor werd het dak zichtbaar aan de Industrieweg. Om het imago van het bedrijf te versterken werd het dak daarom uitgevoerd als groendak. Dit concept werd doorgetrokken op de gevel, zodat het gebouw als één groen geheel overkomt.

De resterende platte daken worden voorzien van zonnepanelen, om het gebouw te voorzien van stroom en voor het voeden van de laadpalen op de aanpalende parking.

Er werd gezocht naar een optimalisatie van de bouwbare oppervlakte. Omdat vrachtwagens op het eigen terrein moeten kunnen maneuvreren springt het gebouw halfweg verder naar achteren. Een laadkade werd voorzien met daarboven een mezzanine voor extra stapelruimte.
Meest Recente Posts

RECENT NIEUWS

OTHER VACATURES