Toonzaal | Lummen


De nieuwe toonzaal van Granigo in Lummen is intussen opgeleverd en afgewerkt.

Voor de huidige productieruimte werd een moderne industriĆ«le toonzaal met kantoorruimte ontworpen. Het gebouw bestaat uit twee bouwlagen en wordt gekenmerkt door de hoge ruimte centraal in de toonzaal. Een grote glaspartij zorgt voor een uitgebreid zicht op het Albertkanaal. Het materiaalgebruik is sober zodat de natuursteen, die Granigo vervaardigt, optimaal tot zijn recht komt. Op de verdieping zijn drie kantoorruimtes voorzien voor respectievelijk verkoop, uitvoering en directie.  

Voor de verwarming en koeling werd er door 4 Technics een ingenieus systeem uitgewerkt. Dit systeem maakt gebruik van het aanwezige warmte in het stadswater. Omdat Granigo in hun productieproces veel water verbruikt is er voldoende doorstroming om dit als energiebron in te zetten. Een lucht-lucht component op het dak zorgt voor de nodige back-up.  

Naast de nieuwe toonzaal werd ook het bestaande magazijn uitgebreid met 350 m². Tenslotte werden de bestaande gevels voorzien van een nieuwe gevelbekleding door middel van metalen sandwichpanelen. De nieuwe omgevingsaanleg werkt het geheel af.   

























Meest Recente Posts

RECENT NIEUWS

OTHER VACATURES