Q-BUS verduurzaamt het volledig wagenpark!


De afgelopen weken werd er hard gewerkt aan 8 laadpunten voor elektrische wagens aan ons kantoor in Lummen. Het wagenpark wordt volledig elektrisch. Nu zijn er reeds 2 EV's in gebruik en 6 besteld. De rest wordt stelselmatig vervangen tegen 2025.

De elektrische wagens en laadpalen passen volledig binnen de duurzame visie van Q-BUS. Ons passief kantoorgebouw met geothermie en PV-panelen was enkele jaren geleden de eerste belangrijke stap. Nu kunnen we de opbrengst van de PV-panelen nog optimaler benutten op eigen terrein.

Onze laadinfrastructuur is bewust ruimer gedimensioneerd om ook bezoekers en externen de mogelijkheid te bieden hun wagen op te laden. Met een maximaal laadvermogen van 11 kW kan u bij ons op een uurtje ongeveer 61 kilometer rijbereik laden. Ondertussen kan er gebruik gemaakt worden van de faciliteiten van ons kantoorgebouw. Een lekkere kop koffie, een rustig werkplekje of zelfs een vergaderruimte staan te uwer beschikking.

Als voortrekkers van duurzaamheid zullen we in onze projecten CO2-neutrale mobiliteit promoten. Door onze kennis en opgebouwde expertise kunnen we opdrachtgevers bijstaan om de juiste keuzes te maken op dat vlak. Spring gerust eens binnen en/of plug je EV in. Je vindt ons bij de verkeerswisselaar van Lummen.

Meest Recente Posts

RECENT NIEUWS

OTHER VACATURES